Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

31 oktober 2019 door Geerten van Breugel

Chastity (23) sms'te haar omgekomen vader en krijgt antwoord van onbekende man: "Door jouw berichtjes weet ik dat God bestaat"

De Amerikaanse Chastity Patterson stuurde vier jaar lang berichten naar haar overleden vader om delen hoe het met haar ging. Toen ze de afgelopen vier jaar samenvatte in één bericht, kreeg ze opeens antwoord: een man die zelf zijn dochter verloor, bleek de berichten al die tijd te krijgen, tekent het AD op. En zag dit als 'boodschap van God': 'Jouw berichtjes hielden mij in leven'.

De 23-jarige Patterson verloor haar vader enkele jaren geleden. Regelmatig stuurde ze berichten en na vier jaar besloot ze dat het tijd was om het auto-ongeval van haar vader Jason Ligons definitief een plaats te geven. Ze schreef in een tekstbericht een overzicht van de afgelopen jaren. Ze studeerde af, eerder overwonnen kanker kwam niet terug, had een relatie gekregen die weer uitging en heeft nu weer een nieuwe liefde. Tot haar verrassing kreeg ze dus antwoord, van iemand die haar berichten met veel aandacht had gelezen.

Dit bleek Brad te zijn, een vader die zijn dochter in augustus 2014 eveneens bij een auto-ongeluk verloor en uitzag naar de berichten van Patterson. Hij had haar berichten wel eerder willen beantwoorden, maar 'wilde haar hart niet breken'. 'Je herinnert mij eraan dat er een God is en dat het niet zijn schuld is dat mijn dochter er niet meer is.'

Reacties

H
Wat ontzettend ontroerend.... God wist dat zij elkaar nodig hadden!!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.