zwangere vrouw
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

30 oktober 2019 door Patrick Simons

Het kind van Dominique werd na 27 weken geboren: "Ik ben God wel heel even kwijtgeraakt"

Dominique is de trotste moeder van drie kinderen. Bij de geboorte van één van die kinderen ging het echter bijna mis, zo vertelt ze op de Instagrampagina van Move.community.

De kleine werd namelijk al na 27 weken geboren en het was onzeker of ze het wel zou gaan redden. “Er was een moment waarop de artsen zeiden: we kunnen niets meer doen, het enige wat je nu nog kan doen is afwachten. Ik kreeg niets van haar te zien. Ik mocht haar niet vasthouden. Ze werd naar een kamer naast mij gebracht maar ik hoorde haar niet huilen. Er was geen enkel geluid. Helemaal niets.”

Het was een behoorlijke beproeving voor het geloof van Dominique. “Ik ben toen God wel heel even kwijtgeraakt. Ik dacht: dit kan gewoon niet gebeuren. Dit kan zij niet overleven, dit is te groot.” Een vriendin van de moeder van Dominique nam contact met haar op en vertelde haar om vertrouwen te hebben en God te vertellen over haar zorgen, maar ook juist waar ze dankbaar voor was.

De kleine van Dominique kwam er gelukkig heel goe duit. “Het is een enorm blij kind en zij draagt dat weer over op mij. Ze is een soort engeltje kan ik wel zeggen, het is een wonder.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.