Kinderen afstaan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

01 november 2019 door Patrick Goede

Echtpaar adopteert kinderen van moeders die abortus overwegen

Een echtpaar in Amerika heeft moeders opgeroepen hen te contacten wanneer ze hun baby weg willen laten halen. Het stel is bereid om het kind te adopteren en als dat niet mogelijk is om dan in ieder geval de moeders bij een christelijke instantie onder te brengen waar naar de mogelijkheden voor adoptie in hun situatie gekeken kan worden. 

In januari ging hun Facebookbericht viral, Sarah Marie Thomas en Blake Thomas deden een stoutmoedige oproep. "Deze oproep blijft open staan. Aborteer je baby niet! Wij zullen je baby adopteren!", luidde het bericht.

Het bericht werd meer dan 87 duizend keer gedeeld. In een update vertelt Sarah Marie Thomas dat ze erg dankbaar is voor alle hulp die hen aangeboden is. Ze ontving reacties van heel veel moeders die ze ook weer aan hulporganisaties heeft kunnen koppelen. Velen daarvan kiezen er nu toch voor om hun baby op te voeden of hebben besloten deze ter adoptie af te staan.

"We hebben het grote voorrecht één van de verzoeken om een baby te adopteren in te kunnen willigen. We zijn zo dankbaar dat we al deze moeders konden helpen en dat we over ongeveer zeven maanden ouders zullen zijn", zegt Sarie Marie Thomas. 

Het echtpaar heeft al een geadopteerde zoon van drie en een biologisch kind van één jaar oud. Ze zien hun kind als een enorme "zegen en vreugde".

Reacties

R
Van dit soort berichten word ik heel gelukkig!
j
Wat een moedige vrouw! IK vraag me af of dit in ons land ook mogelijk is?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.