Bible League Nederland
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 oktober 2019 door Bible League

Nieuw logo voor Bible League Nederland

Bible League Nederland krijgt een nieuw logo. Met ingang van januari 2020 gaat Bible League Nederland hetzelfde logo voeren als de internationale organisatie. Het voeren van hetzelfde logo laat de verbondenheid zien en draagt uit dat er samen naar hetzelfde doel gestreefd wordt, namelijk: toegang tot de Bijbel voor iedereen!

Het verlangen om de verbondenheid met elkaar te laten zien in het logo en de daarbij behorende huisstijl bestaat al langer. ‘En nu is het dan eindelijk zo ver’, zegt Rick van Heusden, directeur van Bible League Nederland. ‘Het logo laat goed zien wat we doen. Het heeft de vorm van een korenhalm en laat een beeld van groei zien. De halmen hebben de vorm van geopende Bijbels. Dit symboliseert dat Gods Woord steeds verder verspreid wordt, maar ook dat de Bijbels geopend zijn. Want dat is het doel van ons werk. Dat mensen de Bijbel openen, lezen en er naar gaan leven.’

Bible League International is een wereldwijde organisatie de in zo’n zestig landen Bijbels verspreid door middel van Bijbelstudieprogramma’s. Vanuit diverse fondsenwervende landen, waaronder Nederland, worden deze projecten gefinancierd. Zodoende zijn beide organisaties nauw bij elkaar betrokken en dat wordt nu ook zichtbaar in het nieuwe logo.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.