toby
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 oktober 2019 door Patrick Simons

TobyMac deelt na overlijden oudste zoon laatste tekstberichten: "Ik houd van je, pa"

De christelijke hiphop-artiest TobyMac heeft voor het eerst gereageerd op de tragische en plotselinge dood van zijn 21-jarige zoon Truett Foster McKeehan. In een emotioneel bericht op Facebook stelt hij trots te zijn op zijn zoon én deelt hij de laatste berichten die de twee uitwisselden.

"Hij was een geweldige zoon, broer en vriend", schrijft TobyMac. "Als je hem ontmoet hebt, ken je hem en vergeet je hem ook niet meer." McKeehan timmerde als artiest volop aan de weg en gaf nog niet zo lang geleden zijn eerste show in Franklin. Het laatste contact dat de twee hadden ging ook over die show. TobyMac stuurde een berichtje dat hij enorm trots op zijn zoon was en dat de show geweldig was. McKehaan reageerde: "Ik houd van je, pa. Heel erg bedankt. Je hebt altijd in mij geloofd waardoor ik me een superheld voel."

Vlak na de show vertrok TobyMac richting Canada voor zijn tour. Deze tour werd vervolgens afgelast toen hij hoorde dat zijn zoon plotseling was overleden. Over de oorzaak van zijn dood is nog niets bekend gemaakt omdat het nog onderzocht wordt.

"McKeehan had altijd al een zwakke plek in zijn hart voor God", schrijft de hiphop-artiest. "De Bijbel bracht hem in beweging, al was hij geen standaard christen. Maar ik heb liever een gelovige die ervoor vecht om zijn geloof te behouden. Ik heb liever een geboken man die iedere keer opnieuw erachter komt dat hij een Verlosser nodig heeft. Dat is wie Truett was en hoe we hem moeten herinneren."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.