Prachtige aarde

Mooi

22 oktober 2019 door Patrick Goede

Zo zag je onze planeet nog nooit: Aarde lijkt te ademen op ritme van de seizoenen

In dit spectaculaire filmpje zie je de aarde vanuit een nieuw perspectief. Deze beelden van onze planeet door de seizoenen heen laten het lijken alsof de aarde ademt. Een mooie gedachte. "Alles wat adem heeft love de Heer", zegt Psalm 150 immers.

Pas sinds een aantal jaar zijn we als mensen in staat om zo ver uit te zoomen op onze wereldbol. Deze nieuwe manier van kijken kan ons helpen dankbaar te zijn en goed te zorgen voor onze planeet. Ook kan de verwondering om de pracht van dit natuurschoon ons helpen om Gods almacht te zien. Hij heeft de aarde en het heelal gemaakt en wij mogen er op leven.

Vond je dit mooi? Steun CIP.nl en word lid

Reacties

S
God heeft deze wereld mooi gemaakt maar wel anders als deze compositie vermaakt tot een globe. Hij heeft de aarde vastgezet, zodat deze niet zal wankelen als de tollende NASA globe waarmee we geïndoctrineerd zijn sinds de globe op het basisonderwijs.

Je ziet in deze video ook enkel het perspectief vanaf de Noordpool. Antarctica laten zij niet zien. Antarctica is de grens die Hij aan het water stelde. Onderzoek flat earth maar eens via bijvoorbeeld de You Tube video's van Rob Skiba. Ga genieten van een wereld die echt is.
Erg mooi in elkaar gezet. Maar daar blijft het bij. Of dit de werkelijkheid is, daar verschillen de meningen over. Wel worden we van kind af aan naar de kant gedrukt dat we op een aardbol leven. Immers je hoeft maar een klaslokaal binnen te lopen of er staat een wereldbol. Je zet de TV aan en je ziet programma's (zowel wetenschappelijk als vermaak) die zeggen dat we op een wereldbol leven. Maar als je lastige vragen gaat stellen, dan ben je opeens ongeschoold, kun je niet nadenken, heb je een laag IQ en allerlei andere zaken die je dan naar
Toon meer antwoorden (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!