Kennisinstituut christelijke ggz
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 oktober 2019 door Kennisinstituut christelijke ggz

Kennisinstituut christelijke ggz viert 5-jarig bestaan

Dit jaar bestaat het Kennisinstituut christelijke ggz, een samenwerking tussen De Hoop ggz en Eleos 5 jaar. Dit lustrum wordt gevierd met een symposium op 29 oktober en een congres op 22 november.

Op 29 oktober is het lustrumsymposium ‘Goed dat je er bent’ in Putten. Hoe komt het toch dat de ene persoon een positief zelfbeeld heeft en een ander helemaal niet? Waar zit dat raadsel dat eigenwaarde heet? Wat en wie geeft je het gevoel dat je er mag zijn zoals je bent? Welke rol spelen Bijbel en geloof hierin? Tijdens het lustrumsymposium dinsdag 29 oktober 2019 komt het bestaan van deze gevoeligheden aan de orde en de vraag hoe iemands zelfbeeld evenwichtiger kan worden.

Op 22 november is het lustrumcongres ‘God, geluk en ggz’ in Dordrecht, over zingeving in de herstelgerichte zorg. Hoofdspreker is Dirk de Wachter. Dit congres organiseren we samen met de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP). Dit congres is met name interessant voor zorgprofessionals in de ggz, zoals psychiaters, (klinisch) psychologen, verpleegkundig specialisten, verslavingsartsen en theologen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.