Thailand

God

17 oktober 2019 door Patrick Simons

Opwekking in Thailand: Indrukwekkende beelden van honderden dopelingen

Lange tijd woonde en werkte zendeling Marten Visser in Thailand. Al die tijd bad hij ook voor een opwekking, zonder haar te zien, zo vertelt hij op Twitter. Zijn gebeden worden nu echter verhoord.

"De opwekking in Thailand waar ik 15 jaar voor gebeden en gewerkt heb zonder haar te zien, is er nu", meldt Visser op Twitter. De tweet wordt begeleid door een bijzonder filmpje die gemaakt is door een goede vriend van hem. "Vorige week zondag een dienst met 630 dopelingen."

In het filmpje zijn beelden te zien van een speciale doopdienst die in Phetchabun werd georganiseerd. Daarbij werden maar liefst 630 mensen in natuurwater gedoopt. Het is de grootste doopdienst die ooit in Thailand is georganiseerd en het komt voort uit een groot kerkplantingsproject, waardoor het aantal christenen explosief groeit.

Kerkplanters bezoeken in Thailand namelijk steeds meer dorpen die nog niet bereikt waren met het evangelie om hen over Jezus te vertellen. In slechts twee jaar tijd zijn er ruim 13.000 mensen tot geloof gekomen, werden er meer dan 5000 mensen gedoopt, ontstonden er 500 huiskerken én werden er 8 kerken gebouwd. En het aantal blijft groeien!

Reacties

N
Marten, Soli Deo Gloria! God doet wonderen op het gebed! Etienne Maritz sprak over 'prevailing prayer'. De vader van Andrew Murray uit Zuid-Afrika bad jarenlang, elke vrijdagavond in zijn studeerkamer, om een opwekking. Dat heeft hij voor zijn dood nog mogen beleven! Laten we blijven smeken voor ons vaderland!
J
Heer ik bid dit ook voor Nederland en dat er ook veel huiskerken mogen komen. Amen
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
CIP.nl crowdfundt voor De Hoop. Al 99 procent van het bedrag is opgehaald. Draag je bij?