abortus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 oktober 2019 door Kehila News | Dirk van Genderen

Sinds 1948 twee miljoen ongeboren kinderen geaborteerd in Israël: Messiasbelijdende gelovigen bezorgd

Een groep Messiasbelijdende gelovigen is zo bezorgd over de geestelijke staat van Israël dat ze Messiasbelijdende leiders opriepen deel te nemen aan een dag van verootmoediging en gebed voor de zonde van abortus die de staat Israël verwoest. Deze bijeenkomst vond afgelopen woensdag in het openbaar plaats in de Hinnom Vallei, waar de Israëlieten ooit hun kinderoffers brachten aan Moloch.

"Er spelen veel zaken en er zijn veel problemen in Israël, maar wanneer God ons in Bijbelse tijden uit het land verdreef, was dat omdat we onschuldig bloed vergoten", aldus Sandy Shoshani, directeur van de pro-lifeorganisatie Be’ad Chaim. Hij schat dat er sinds 1948 in Israël twee miljoen ongeboren kinderen zijn geaborteerd.

De groep gelovigen die opriep tot verootmoediging en gebed gelooft dat het vergieten van onschuldig bloed een vloek over het land kan brengen en een belemmering kan zijn voor de groei van de gemeente van de Heere Jezus. "Alleen het bloed van Jezus kan de vloek van zonde en dood ongedaan maken die kinderoffers en abortus over ons land hebben gebracht", wordt gesteld.

"Abortus is niet een probleem, het is het probleem", geeft Sandy Shoshani aan. "Abortus is het symptoom van ons afwijken van God. Wanneer je je van God afkeert, verlies je de waarde van het leven van een mens. Abortus is voor mij niet minder dan afgoderij. We offeren een leven op voor onze eigen welvaart, ons eigen gemak…

Er is zoveel mis met Israel, maar als je van Israël houdt, kun je beter stoppen met het vergieten van onschuldig bloed – dat raakt het hart van God meer dan wat dan ook", aldus Shoshani.

Bovenstaand bericht verscheen via Kehila News in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.

Reacties

zijn de joden de gaskamers vergeten,ze doen nu het zelfde met hun ongeboren kinderen,schande.
E
Wie van U zonder zonden is,werpe de eerst steen op hen deze mensen. Breng hen naar de Heer, Dat deden de aankagers ook met de overspelige vrouw. En U weet ook wat er toen gebeurde. Ik ben blij dat de messias beleidende Israelies naar de Heer gingen om vergeving te vragen, Laten wij met Hen ook hiermee naar Christus gaan. En ook bidden voor de kinderen in Nederland, die niet mogen leven. Hoe zondig zijn wij als Nederlanders op dit gebiedvan abortie?
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.