Reinier van den Berg
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

08 oktober 2019 door Lukas ten Napel

Christenen bijeen op congres Groen Geloven: “Het is hard nodig dat we opstaan, zeker als christen”

“Voor christenen zien we bij uitstek al een rol om te zorgen voor Gods schepping, vanuit de gedachte dat we rentmeesters zijn”, vertelt een van de organisatoren van Groen Geloven 2019, Hanna van der Horst, afgelopen zaterdag. “We mogen zorgen voor de wereld die God ons gegeven heeft. We hopen dat iedereen op deze dag een concrete stap vindt om mee aan de slag de kunnen als ze weer thuis komen.”

Ook meteoroloog Reinier van den Berg was van de partij: “Ik heb hier met name verteld dat het ontzettend hard nodig is dat we met z’n allen opstaan, zeker als christenen en geloofwaardige rentmeesters, om op die manier zorg te dragen voor de schepping in nood. Het is vijf over twaalf maar we kunnen met elkaar de klok terugdraaien naar vijf voor twaalf.”

Bekijk de hele sfeerimpressie van Groen Geloven 2019 hieronder, lees het CIP-interview met meteoroloog Reinier van den Berg en Kamerlid voor de ChristenUnie Carla Dik-Faber:

Reacties

N
Als het al 5 over 12 is en er is om 12 uur niets gebeurd waarom wil je dan nog de klok terugdraaien naar 5 voor 12,Reinier?

Is dat om de angst niet te laten afnemen ,zodat men niet naar het advies van Paulus gaat luisteren;Wees nuchter en laat u geen vrees aanjagen"

Is dat wat je wil de angst laten regeren?

Maar je heb je versproken en verraden,het is al 5 over 12,dus dan wordt het ook 1 uur en ook 2 uur zonder allerlei rampen die je voorspelt heb zijn uitgekomenPraat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!