Davante Hill
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

08 oktober 2019 door Geerten van Breugel

Pastor heeft een boodschap voor inbrekers die zijn kerk vernielden: "Ik hou van je, wat je ook gebroken heeft"

Toen pastor Devante Hill, op 29 september de deur van de kerk opende, vond hij kapotte muziekinstrumenten, verf op de muren en kapotte stoelen. Vandalen maakten de nacht daarvoor voor duizenden dollars schade aan in het gebouw. Hill, een voorganger in Tennessee, vertelde WMC-TV dat "iemand heel boos was". Toch is hij niet verbitterd ten opzichte van de vandalen: "Ik kan oprecht zeggen dat ik van je houd en dat God dat ook doet. Dit is niet het einde, maar er is leven na dit leven. Wat er ook gebroken is, wat je ook vanbinnen gebroken heeft: er is hulp voor je."

Hill vertelt aan de zender dat "de staat van het heiligdom niet zoveel in mij losmaakte. Maar het trof mij dat iemand zo kan zijn dat hij zoiets wil doen."

Reacties

T
Het is makkelijk om de liefde van Christus te tonen als het allemaal prettig en mooi is. Maar die liefde tonen als iemand zo tekeer uis gegaan, dat is werkelijk de Geest van Christus. Alleen is het jammer dat ze dominee in zo'n boze houding op een foto hebben gezet. Dat wekt niet de juiste indrukPraat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.