Donald Trump

Nieuws

08 oktober 2019 door Geerten van Breugel

Trump noemt gevecht met media als oorzaak voor geestelijke opleving: "Pastors belden mij op en zagen dit nog nooit"

President Donald Trump zei afgelopen vrijdag in een persconferentie dat de "belangrijkste pastors" hem hebben opgebeld en hem vertelden dat ze "een religie nog nooit zo energiek hebben gezien. Kerken doen mee, honderdduizenden mensen. En dat komt voor een groot gedeelte door jou en je partners, de Democraten."

Eerder spraken verschillende evangelicale leiders zich uit voor Trump, zo zei pastor Robert Jeffress onlangs bij Fox: "Ik spreek niet voor alle evangelicals, maar deze week heb ik door het land gereisd en ik heb letterlijk duizenden en duizenden christenen gesproken. Ik heb ze nooit meer boos gezien over een onderwerp dan over de afzettingsprocedure van president Trump."

Casey Mattox, de vice-president van de conservatieve libertarische belangenbehartigingsorganisatie Americans for Prosperity, zei over de claim van Trump: "Ik vind de aanname niet alleen feitelijk onjuist, maar ook persoonlijk en theologisch gezien beledigend."

De president vertelde niet om welke pastors het ging en noemde geen cijfers. De Democratische leader of the House Nancy Pelosi, is een afzettingsprocedure gestart om na te gaan of de president op onrechtmatige wijze de Democratische kandidaat Joe Biden heeft laten onderzoeken door de Oekraïnse president.

Reacties

Tja, als je het moet hebben van de vice-president van de conservatieve libertarische belangenbehartigingsorganisatie Americans for Prosperity... dat zegt al genoeg.
r
Berjan,

Dat Trump een enorm ego is en mogelijk narcist,zou best kunnen,net als Obama overigens.

Helaas is zijn de Democraten erg anti christelijk geworden en veel mensen hebben op Trump gestemd omdat het alternatief onaanvaardbaar was.

Hij is wel meer beloftes nagekomen dan welke president dan ook.

Nou je kunt het ermee oneens zijn maar zijn verkiezingsbeloften komt hij wel voor een groot deel na.

Zowel in de binnenlandse als buitenlandse politiek.

B
Aan Ruud:

waarom is Obama een narcist dan? Die man kwam heel goed over, toen hij president was. En je hebt het over "hij komt meer beloftes na dan welke president ook". Je vergeet hierbij dat iemand als Obama dit ook wilde maar werd dwarsgezeten door de republikeinen. Als je de eigen partij achter je hebt en die hebben een meerderheid is het makkelijker om dingen voor elkaar te krijgen... Tevens is het nakomen van domme beloften niet iets positiefs. Zoals de muur, en het terugtrekken van je legers.

Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!