opwekking
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

09 oktober 2019 door Move.community

Thijs hoorde God spreken tijdens Opwekking: "Ik had helemaal geen zin om daarheen te gaan"

Eigenlijk geloofde Thijs er nooit zo in dat God kon praten. Totdat dat in 2015 plotseling volledig veranderde. Hij maakte tijdens een bijzondere dienst op de Opwekkingsconferentie een iets mee waardoor zijn leven veranderde.

Thijs vertelt erover in een filmpje op de Instagrampagina van Move.community. "In 2015 ging ik voor het eerst naar Opwekking toe. Ik had helemaal geen zin om daarheen te gaan. Ik was vooral bezig met voetballen en gamen. Toen was het de laatste dag en ik weet nog dat ik dacht: 'Yes, het is eindelijk voorbij, ik mag naar huis toe'."

Voor het zover was bezocht Thijs echter nog wel een dienst bij Teenzone. Dat ging over Gods stem verstaan. "We moesten zeggen: 'Spreek Heer, uw dienaar luistert.' Ik stond daar en verwachtte helemaal niets. Op het moment dat ik dat ik daarvoor ging bidden, hoorde ik een stem in mijn hoofd die zei: 'Thijs, Ik wil dat je gaat spreken.' Thijs vertelde het aan andere mensen en sprak erover met zijn jeugdleider.

"Op een gegeven moment zat ik met mijn vader in de auto en toen zei ik: 'God heeft me hiervoor geroepen, maar ik zie er nog helemaal niets van.' Toen zei mijn vader: 'Je moet stoppen met eraan duwen en trekken en op God van vertrouwen, dat als dit het plan is voor jouw leven, dat het ook daadwerkelijk zal gebeuren.'"Inmiddels spreekt Thijs regelmatig bij samenkomsten.

Reacties

Mooi te lezen Thijs. We mogen een Levende God ontmoeten want wat bijna dood is, is niet ver van verdwijning! Daarom is het zo belangrijk om verbintenis te zoeken met de hemel (Gods Geest) door de kracht van Zijn Zoon Jezus Christus. Ik wens je alle kracht, wijsheid en inzicht toe, in de hoop dat je een pilaar (zuil) mag zijn in Zijn Koninkrijk.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.