conferentie over 'Hemelse romantiek'
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 oktober 2019 door Stichting Vaderhart.nl

Stichting Vaderhart.nl organiseert conferentie over 'Hemelse romantiek'

Stichting Vaderhart.nl hoopt in november opnieuw twee Weet Wie Je Bent conferenties te organiseren. Eén vrouwenconferentie (Bantega) en één gemengde conferentie (De Glind), met als thema ‘Hemelse romantiek’.

Vaderhart.nl is een interkerkelijke organisatie die zich toelegt op het organiseren van WWJB Activiteiten. Ze wil mensen helpen in hun zoektocht naar en het ontdekken van hun identiteit, Weet Wie Je Bent! Het Vaderhart van God is de bron waar men herstel vindt in een gebroken identiteit.

Thema
Bestaat dat? Is dat echt mogelijk? Romantiek, en dan nog wel ‘Hemelse romantiek’? In deze wereld waar zo’n verwoestende gebrokenheid heerst, waar het haast onmogelijk lijkt om te kunnen spreken van romantiek? Hemelse romantiek, het lijkt zo ver weg en onrealistisch. Heel veel mensen zijn in hun leven geconfronteerd met en bedrogen door een andere romantiek. Surrogaat, onechte en lege romantiek.

Op de conferenties van Stichting Vaderhart.nl worden de rollen omgedraaid. Tijdens deze weekenden gaat het over Gods verlangen naar intimiteit met de mens. ‘We willen dit weekend Gods Vaderlijke liefdevolle vleugels over de mensen uitspreiden zodat ze die hemelse romantiek mogen ervaren’, aldus Jan Kramer.

Sprekers
Op de Vrouwenconferentie in Bantega, zal Georgine Hartnack spreken. Georgine (1958) is echtgenote van Koos, moeder van 4 kinderen en grootmoeder van drie kleinkinderen. Georgine is psycho pastoraal coach en expressietherapeut. Ze is een geliefd spreker! Ze heeft de school voor ‘Expressie in Aanbidding’ opgericht. Ze zet zich in om het artistieke, wat door de wereld geroofd is, terug te pakken en vrij te zetten in mensen door bijbels onderwijs over dans, vlaggen, bijbelse geuren en de aanraking van Vaders liefde. Vanuit hun stichting Father’s Royal Love, organiseren ze ook ‘bijzondere’ conferenties met als missie: Volwassen worden van de zonen en dochters van God de Vader!

Op de Gemengde conferentie, in de Glind, zal Otto de Bruijne spreken. Otto (1949) werkte vroeger als godsdienstleraar. Eind jaren zeventig ging hij aan de slag bij TEAR. In 1984 verhuisde hij met zijn gezin naar Nairobi, Kenia, van waaruit hij voor de Afrikaanse Evangelische Alliantie werkte. Van 1994 tot 2003 maakte hij tv-programma’s voor de EO, zoals Otto in Afrika, Otto op zoek en Omega. De Bruijne is een veelgevraagd spreker. Ook schrijft en schildert hij.

Wanneer en waar
· 1 t/m 3 november - Vrouwenconferentie, spreker: Georgine Hartnack; Plaats: Tjongerhûs, Bantega Prijs: 140,-- (incl. overnachting & All Inclusive)

· 29/11 t/m 1 december – Gemengde conferentie, spreker: Otto de Bruijne; Plaats: Conferentiecentrum De Glind, De Glind (dicht bij Barneveld) Prijs: 170,- (incl. overnachting & All Inclusive)

Twee geheel verzorgde conferenties in een veilige atmosfeer waar een ieder zichzelf mag zijn en waar rust, tijd, ruimte en begeleiding is voor persoonlijke processen.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.