huwelijk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

11 oktober 2019 door Groot Nieuws Radio

Door een wonder werd het huwelijk van Bart en Rianne gered

Ze konden elkaar niet luchten of zien, ze gingen moeilijk met elkaar om en een scheiding lag op de loer. Het huwelijk van Bart en Rianne stond op het punt om ontbonden te worden. Op de avond dat Rianne meubels uitzocht voor haar nieuwe appartement, gebeurde er een wonder, laat Groot Nieuws Radio weten. Rianne en Bart waren te gast in het Groot Nieuws Radio-programam Bij Jorieke.

Toen Bart en Rianne aan hun omgeving lieten weten dat ze gingen scheiden, kregen ze veel hulp aangeboden. “Heel veel mensen kwamen avond aan avond langs om te proberen ons te helpen en de relatie te redden. Dat ging er bij ons niet meer in, wij stonden daar niet voor open.” Rianne: “Mijn vader is een gelovig man en ging nog met ons bidden. Dat raakte me, omdat je ziet dat hij verdrietig is. Twee zwagers kwamen bij ons en zeiden: er kan nog een wonder gebeuren. Maar ik zei: er moeten wel veertig wonderen gebeuren, het is een uitgemaakte zaak.”

Het wonder
Maar het wonder kwam toch. Rianne: "Ik voelde van binnen iets veranderen, een bepaalde warmte die ik eigenlijk wilde negeren. Ik wilde niet laten merken wat ik voelde. Bart praatte maar door over God en Zijn liefde, en dat we het samen met God konden gaan doen. Op een gegeven moment kon ik niet anders zeggen dan: Bart, ik wil niet meer van je scheiden. Terwijl ik dat uitsprak, voelde dat zo goed.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.