islam

Nieuws

02 oktober 2019 door Geerten van Breugel

Noodkreet van christelijke hulpverleners na ontvoering door radicale moslims: “Doe iets, we hebben families“

Islamitische terroristen in Nigeria hebben een video geplaatst waarin zes christelijke hulpverleners smeken om hun leven. Ze werden vorige gekidnapt bij een inval, terwijl ze actief waren in het land voor organisatie Action Against Hunger, bericht de ChristianPost.

In de video is een vrouw te zien die zichzelf Grace noemt. Ze zit naast vijf mannen, die ze omschrijft als vijf andere collega´s van hulpverleningsorganisatie Action Against Hunger. “Ik smeek Nigeria en onze organisatie om iets te doen en erop toe te zien dat we vrijgelaten worden. We zijn allemaal staf. We hebben families, sommige van ons ook kinderen. Doe iets om ons vrij te laten. Ik smeek namens ons allen hier, Nigeria mag dit niet toelaten.“

De humanitaire organisatie heeft bevestigd dat de gekidnapte mensen deel uitmaken van een lokaal programma van de stichting. 'We eisen de vrijlating van dit staflid en haar collega's. Het zijn hulpverleners die hun leven toewijden aan het helpen van de meest kwetsbare gemeenschappen in Nigeria en zijn gemotiveerd door solidariteit, menselijkheid en neutraliteit', zegt Action Against Hunger in een statement.

Reacties

A
Wat vreselijk, dit is al op 24 juli j.l. opgenomen.

Al die gruwelijke moslims zullen eenmaal branden in de eeuwige brandende HEL,WAAR GEEN GENADE MEER IS,DUS ZEG IK NU TOT AL DEZE MENSEN BEKEER JE TOT JEZUS.

A
Wij vechten niet tegen mensen, maar tegen machten, krachten en overheden in de hemelse gewesten. Moslims zijn niet gruwelijk. Zij zijn schepsels van God, die verblindt zijn door leugen en speeltuig in de hand van de duisternis.
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals