New Faith Network
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 oktober 2019 door New Faith Network

New Faith Network van start in Zweden en Noorwegen

New Faith Network – de grootste christelijke streamingdienst van Nederland – is vanaf vandaag ook in Zweden en Noorwegen beschikbaar. “In Nederland weten steeds meer christenen New Faith Network te vinden. We vinden het geweldig dat we vanaf vandaag ook Zweedse en Noorse christenen in een veilige omgeving kunnen laten genieten van films en series”, aldus Machiel Copier, eindredacteur bij New Faith Network.

New Faith Network is sinds december 2017 beschikbaar in Nederland en werkt samen met vele bekende voorgangers en sprekers die ook op het platform te zien zijn met overdenkingen, levensverhalen en antwoorden op kijkersvragen. De dienst blijft groeien in zowel kijkersaantal als aanbod met in Nederland inmiddels vele honderden titels waaronder ook grote christelijke films zoals de ‘God’s Not Dead’ trilogie, ‘God Bless The Broken Road’ en binnenkort ‘I Can Only Imagine’ en ‘War Room’.

“De ontwikkelingen gaan razendsnel en we zijn zelf af en toe ook verbaasd. Toch komt de stap naar het buitenland niet als een verrassing. Vorig jaar werden we al benaderd of we ons platform niet geschikt wilde maken voor andere landen. Na onderzoek hebben we gekozen om in Scandinavië te starten. We werken inmiddels met verschillende nieuwe collega’s die de Zweedse en Noorse taal en achtergrond goed kennen”, aldus Copier die sinds het begin bij de streamingdienst werkt.

Verdere internationale groei sluit het bedrijf niet uit. De dienst hoopt op termijn in nog meer landen beschikbaar te worden zodat het aanbod van New Faith Network door nog veel meer mensen te zien zal zijn.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.