christelijke kindertheaters
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 september 2019 door Redactie

Nieuwe website voor christelijke kindertheaters

Christelijkekindertheaters.nl maakt het vinden en het boeken van een christelijke kindervoorstelling voor een kerk of een christelijke basisschool een stuk sneller en gemakkelijker.

Meer dan vijftien bekende, christelijke kindertheaters, zoals Simon en Zo, Poppen & Meer, Matthijs Vlaardingerbroek, Orde der Dwazen en vele anderen hebben hun krachten gebundeld in een gloednieuwe website genaamd christelijkekindertheaters.nl die deze maand gepubliceerd is.

Op de nieuwe website christelijkekindertheaters.nl zijn nu alle bekende christelijke kindertheaters op één pagina te vinden. Dit maakt het voor kerken, basisscholen en andere christelijke organisaties veel gemakkelijker om de juiste christelijke kindervoorstelling te vinden. Zo kan men snel ontdekken welke christelijke artiest of kindertheater ze willen uitnodigen en alle voorstellingen bekijken, die er momenteel gespeeld worden.

Christelijkekindertheaters.nl is een initiatief van christelijke verhalenverteller en poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek: “Het mooie van christelijkekindertheaters.nl is dat nu zowel bekende als minder bekende kindertheaters, poppenspelers en goochelaars kunnen laten zien wat ze allemaal doen en daardoor gemakkelijker gevonden kunnen worden door kerken en scholen. Wij hopen dat zowel de artiesten als de kerken en de scholen hier echt door geholpen worden.”

Klik hier om de website te bezoeken

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.