Lindy
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

30 september 2019 door Patrick Goede

90-jarige man laat zich alsnog dopen: "Misschien denk je dat het te laat is, dat is het niet"

"Pawpaw Lindy", zoals de grootvader, overgrootvader en zelfs over-overgrootvader liefkozend door zijn nageslacht wordt genoemd, besloot dat hij op 90-jarige leeftijd alsnog het doopbad in wilde. "Als ik nu sterf, weet ik dat ik naar de hel ga", had de man eerlijk opgebiecht aan de predikant die hem daarna tot de Heer leidde. Een paar dagen later liet hij zich dopen. Allemaal waren ze aanwezig: zijn kleinkinderen, achterkleinkinderen en zijn achter-achterkleinkind ook. 

Lindsey Robinson is het achterkleinkind van Pawpaw Lindy en vertelt in een Facebookpost over haar overgrootvader. "Hij kreeg meer gezondheidsproblemen en begon na te denken over zijn lot als mens", zegt ze. Lindy groeide op als boer en stichtte dus een grote familie. "Hij is altijd een goed mens geweest en ook heel eerlijk", zegt Robinson.

Het Facebookbericht van Robinson, waarin ze vertelt over de late bekeering en het dopen van haar overgrootvader, ging viraal. Veel mensen worden enthousiast van het feit dat het bij God nooit te laat is. Je mag altijd bij Hem aankloppen en je kunt op elk gegeven moment beslissen om Hem te volgen. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.