Vocalgroep Favor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 september 2019 door FaVor Music

Vocalgroep Favor lanceert nieuwe videoclip ‘In het Licht’

Onlangs lanceerde vocalgroep Favor een videoclip op Facebook. Het betrof de titelsong van hun nieuwe cd die eerder deze zomer uitkwam. Het lied is bedoeld als een hart onder de riem voor de luisteraar én kijker. De titel is: ‘In het Licht’.

Het bericht op Facebook luidde als volgt: ‘Nu de dagen minder licht worden, is het de hoogste tijd om jullie onze videoclip ‘In het licht’ te presenteren. Als de schaduw je overvalt, weet dan dat het Licht op je wacht…’

De titelsong beschrijft hoe je dwars door omstandigheden heen, op zoek mag gaan naar het Licht in iedere situatie. Het is bedoeld als een aanmoediging en misschien ook wel een duwtje in de goede richting. Het lied werd, in samenwerking met nog twee muzikanten, geschreven door Yessica Pothof en Jeannette Coppoolse.

Het was al eerder een primeur dat de nieuwe cd een zelfgeschreven lied bevatte wat de titelsong werd. Favor had de smaak te pakken en wilde het lied ook in beeld brengen. De dames gingen om de tafel met regisseur Frank van der Velde en cameraman/editor Daniël van de Sluis. Met behulp van deze creatieve herenkwamen ze tot dit eindresultaat. De clip is hier te bekijken.

De cd is hier via Ecovata verkrijgbaar en via Spotify te downloaden. Wil je Favor uitnodigen voor een dienst, concert of evenement, mail dan naar info.favormusic@gmail.com.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.