india
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

27 september 2019 door Patrick Simons

Christelijke vrouw in India op gruwelijke wijze afgeslacht voor de ogen van haar 3-jarige dochtertje

In India is een christelijke vrouw voor de ogen van haar 3-jarige dochter afgeslacht met een bijl. Daarna probeerden de aanvallers ook het kind zelf te doden. Dat vertelt Rohit Oraon, de 25-jarige vader van het kind tegen Morning Star News.

De daders zouden familie zijn van de man. Hij kreeg ruzie met hen omdat ze niet achter zijn huwelijk stonden. Zijn vrouw behoorde namelijk tot een lagere kaste. Hij werd door zijn familie verstoten en kwam vervolgens in aanraking met het christendom. Daar vond het gezin acceptatie. Dat leidde echter tot nog meer woede van zijn familie en de rest van zijn omgeving.

Op de avond van 27 augustus ging het gruwelijk mis. De broer van Rohit betrad samen met zijn vader en enkele ooms hun huis. De broer had een bijl bij zich en vermoorde de vrouw voor de ogen van Rohit. "Nadat ze mijn vrouw vermoord hadden, riepen ze dat alle christenen zich bekend moesten maken en dat ze ze allemaal gingen vermoorden."

Het 3-jarig dochtertje aanschouwde het hele gebeuren en leek het volgende slachtoffer te worden. De broer van Rohit greep haar namelijk ook beet en hield haar ondersteboven aan haar benen vast. Rohit bad of Jezus haar wilde redden. Toen hij zijn blik weer opsloeg zag hij zijn dochter wegrennen richting het huis van de buren. Ze overleefde de brute aanval.

Reacties

A
Laten we vurig bidden voor onze vervolgde broeders en zusters.

God kan verandering geven.
N
India is maar een duister land met die mensonwaardige kasten stelsels
Ga en ontsteek het licht.
Toon meer antwoorden (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.