Jeremy Keurentjes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 september 2019 door Jeffrey Schipper

Jeremy Keurentjes laat zijn nieuwe album voor het eerst live horen

Op 29 november in Bonfire, Dordrecht zal Jeremy Keurentjes zijn nieuwe album Good To Me, voor het eerst live laten horen. Met zijn eerlijke teksten, mooie verhalen en creativiteit wil hij jullie meenemen in zijn ontdekkingen en daarin samen God ontmoeten. Jeremy is een song-writer met een eigen geluid. Met een uitgebreide band zal de sound herkenbaar zijn en toch fris en vernieuwend.

“Ik herinner het me nog als de dag van gister. Mijn vrouw was ernstig ziek en lag in het ziekenhuis. Ik zat alleen thuis met mijn gitaar op schoot. Ik was moe, uitgeput en snapte niet helemaal wat ons aan het overkomen was.

Gitaar spelen en zingen is voor mij altijd “de manier” geweest om bij God te zijn. En ook nu was ik dat van plan. Ik begon te spelen op mijn gitaar en besloot alles wat er in mij op zou komen, uit te zingen naar God. Ongepolijst.

Tot mijn eigen verbazing zong ik: You’re so good to me. Ik had boosheid verwacht, vragen en verdriet. Maar diep van binnen ervoer ik alleen maar dankbaarheid en vrede. Natuurlijk waren de vragen er, natuurlijk was er verdriet. Maar zijn vrede was dichterbij dan de vragen die ik had. Ondanks ziekte, ondanks vragen, ondanks verdriet was Hij zo goed voor ons geweest.

Ik heb ontdekt dat het leven twee gezichten heeft. Deze twee gezichten bestaan naast elkaar. Maar in elke situatie blijft hij dezelfde, in elke situatie is Hij; Good to me.”

Jeremy Keurentjes
Jeremy is een song-writer en aanbiddingleider die vanuit zijn relatie met God liederen schrijft. Je kunt hem kennen van de opening van de EO-jongerendag, Simply Jesus of het Open Skies festival. Zijn nieuwe album is nog persoonlijker en eerlijker dan zijn vorige EP. De liederen zijn recht uit het hart geschreven. Met zijn muziek probeert hij een brug te maken voor mensen om God te ontmoeten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events