arjan

Dagelijks leven

26 september 2019 door Patrick Simons

Arjan Baan stoort zich aan oproep D66-minister: "Indoctrinatie van de gender-idioterie"

Opvallend nieuws vanuit Den Haag. Minister Ingrid van Engelshoven heeft namelijk aangegeven dat ze af wil van 'rolbevestigend' speelgoed. Dat bevestigt het ministerie van emancipatie naar aanleiding van een bericht in het Algemeen Dagblad. Evangelist Arjan Baan spreekt op Facebook over "indoctrinatie van de gender-idioterie".

Het is geen toeval dat de oproep van de minister juist nu naar buiten komt. In Frankrijk is namelijk besloten om speelgoed voortaan genderneutraal te maken. In de speelgoedwinkels worden er niet langer afzonderlijke afdelingen voor jongens en meisjes gepresenteerd en winkels mogen ook niet meer apart voor één van beide groepen reclame maken. Volgend jaar wordt het zelfs verboden om als winkelpersoneel te vragen of iets voor een jongen of een meisje is. Van Engelshoven wil dezelfde kant op in Nederland omdat advertenties volgens haar vol staan met stereotypische rolmodellen.

"De indoctrinatie van de gender-idioterie gaat maar door", reageert Arjan Baan op Facebook. "Heeft de politiek geen andere dingen te doen dan zulke onzin propageren?" Baan verwijst vervolgens naar 'De seksuele revolutie', een werk van Gabrielle Kuby. Daarin wordt gesteld dat alles begon met de vrouwenemancipatie. Daarna volgde homo-emancipatie. Nu leven we vooral in een tijd waarin de nadruk ligt op genderideologie.

Baan: "Mag God ons geopende ogen geven om vanuit Zijn perspectief te zien wat er op het spel staat. Satan wil elk onderscheid tussen man en vrouw uitwissen. Daarmee ontwricht de tegenstander van God de hele samenleving, omdat het allemaal verknipte kinderen met grote identiteitsproblemen voortbrengt. De psychiatrie zal duizenden cliënten bij krijgen."

Reacties

Arjan Baan heeft volkomen gelijk als hij zegt dat satan elk onderscheid tussen man en vrouw wil uitwissen waarmee deze tegenstander van God en mens de samenleving wil ontwrichten, met zeer ernstige gevolgen zoals identiteitsproblemen.Inderdaad, moge God ons geopende geestelijke ogen geven om in te zien welke strategie satan uitvoert (een teken van eindtijd-misleiding), en wat er op het spel staat.

B
Volgens mij heeft u weinig verstand van de bijbel. Want ergens staat dat in de hemel niet getrouwd wordt, want dan is de mens als de engelen. Oftewel geen man en geen vrouw.Waarom roepen mensen steeds als er iets gebeurt dat niet leuk/goed is dat satan dit doet? Waarom niet gewoon mensen?

Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen