Greta Thunberg

Nieuws

26 september 2019 door Geerten van Breugel

Pastor van megakerk reageert op woedende speech 'klimaatmeisje': ”Ze zou Genesis 9 moeten lezen”

De speech van 'klimaatmeisje' Greta Thunberg op de top van de Verenigde Naties laat ook de pastor van een megakerk in Amerika niet los. Robert Jeffress was maandag te gast bij de Todd Starnes Show en reageerde op de toespraak van de Zweedse. ”Ze zou Genesis 9 moeten lezen en de volgende keer dat ze zich druk maakt over klimaatverandering naar de regenboog kijken. Dat is Gods belofte dat de ijskappen niet zullen smelten en de wereld weer zal overstromen.”

In Thunbergs toespraak op de VN haalde ze uit naar de aanwezigen die met mooie woorden zouden komen, maar niets presteerden. ”Jullie hebben mijn droom gestolen. Mensen sterven en lijden. We staan op de rand van massavernietiging. Ik zou hier niet moeten zijn, ik zou op school moeten zitten”, zei ze onder meer. Ook president Trump was aanwezig, maar koos ervoor om naar een andere lezing te gaan op de conferentie over religieuze vrijheid.

Robert Jeffress: ”Deze president is briljant, omdat hij de keuze maakt om niet naar een sessie over een imaginaire crisis te gaan. Hij kiest ervoor over een echt probleem te praten: internationale geloofsvervolging.”

Bekijk ook onderstaande video van WNL:

Reacties

De grote grote vraag is natuurlijk niet wat Greta zei, ze zei namelijk hetzelfde als wat de elite vindt dat wij moeten geloven en vrezen. Daar is niets nieuws onder de zon. Maar de grote vraag is wie dit kind tijd en ruimte heeft gegeven om in de VN te praten en waarom de elite het niet aandurft om een volwassen, verantwoordelijk te houden persoon deze boodschap te laten brengen. Ik wil dus namen en rugnummers, wie heeft Greta naar de VN gehaald? En naar het Europarlement? Laat diegene dat uitleggen!
P
Buitengewoon moedig kind.

Ben zo trots dat ze er nog zijn.
Collectief lemmingen gedrag dat zich in rap tempo ontwikkeld.

Decennia terug: we moesten allemaal werken, vrouwen en mannen, moeders en vaders. We moesten als gevolg hiervan allemaal op vakantie, we moesten ons enorme vermogen vertalen in twee auto's, dure huizen.

En nu, nu ónze kindertjes uitpuilen van geld en goed, opeens minder vliegen, geen vakantie, geen tweede auto, geen....?!

De hele wereld moet de hele wereld zien; we moeten alles en nog meer.

En nu klagen over klimaat, CO2 ed. Er zijn eenvoudige oplossingen.
Toon meer antwoorden (6)
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.