David de Vos
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

24 september 2019 door Groot Nieuws Radio

David de Vos deelt het Evangelie in Pakistan: "Veel moslims willen Jezus ontmoeten"

Pakistan kennen we als land waar de christelijke Asia Bibi werd vervolgd en waar het christelijk geloof niet bepaald welkom is. Toch vertelde evangelist David de Vos afgelopen dagen mensen meer over Jezus en deed hij een uitnodiging om Hem te leren kennen. “Het is niet alleen een land van vervolging, maar ook een land dat zich langzaam opent voor het evangelie”, vertelt David de Vos deze week bij Groot Nieuws Radio.

De Vos: “Wat ik voelde was de pijn van het onbegrepen zijn in het westen. Het enige dat media vaak vertellen, zijn de dingen die niet goed gaan in Pakistan. Als er vervolging is, of het moment dat er een bom af gaat. Dat is het beeld van mensen. (…) Het is ook gewoon een mooi land waar mooie dingen gebeuren. We hebben het evangelie mogen preken en een uitnodiging gedaan aan mensen om Jezus te ontvangen. Dan staan er tientallen duizenden mensen vooraan die reageren: ja, ik wil Jezus ontmoeten en Hem leren kennen. Daar zitten veel moslims tussen, dat is mindblowing.”

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren

Reacties

J
Geweldig David dat je in praktijk brengt waar je organisatie -Go and tell- voor staat. Verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde. Ook daar waar veel weerstand te verwachten is en het niet altijd veilig is. God will make a way where there seems to be no way.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.