Bijbel lezen is fijn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

23 september 2019 door Patrick Goede

Lees je Bijbel(-app) bid elke dag, dat je groeien mag!

De Echo Prayer app is simpel gezegd een app die je helpt te bidden. De app heeft allerlei handige 'tools' om je bij het bidden te helpen. Zo kun je eraan herinnerd worden dat je nog voor mensen moet bidden en kun je bijhouden hoeveel dagen en tijd je al aan gebed besteed hebt!

Net als de YouBible app komt Echo nu ook met een 'streak'. Het gaat hierbij om het neerzetten van een reeks. De app houdt bij hoeveel dagen achter elkaar je tijd aan gebed hebt besteed. Dit wordt weergegeven met een bliksemschicht en daarachter het aantal van de reeks. Daarbij wordt ook het aantal 'perfecte' weken weergegeven, oftewel weken waarin je elke dag gebeden hebt.

Daarnaast kun je het aantal minuten dat je aan gebed besteed hebt bijhouden, net als het aantal keren dat je bidt op een dag en de verschillende mensen waarvoor je gebeden hebt. Cijfertjes, cijfertjes en nog eens cijfertjes. Natuurlijk gaat het daar niet om maar bij deze app is het bijvoorbeeld ook mogelijk om aan te geven hoeveel van je gebeden al verhoord zijn. Dit kan super motiverend werken en voor de chaoten onder ons is elk stukje structuur mooi meegenomen! Dus laat je vooral inspireren en niet frustreren door deze app! 

Je hoeft het trouwens niet alleen te doen, je kunt ook gebedsgroepen opstarten en elkaar bemoedigen in de commentaarsectie. De app is gratis te downloaden in de playstore!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.