Nieuws

23 september 2019 door Patrick Goede

Worshipzangeres wonderbaarlijk genezen tijdens zwangerschap

Zangeres Francesca Batistelli is op wonderbaarlijke wijze genezen van een cyste die tijdens haar zwangerschap voor problemen zorgde. Het gezwel had de grote van een grapefruit en sloot de toevoer van bloed naar de baarmoeder af, dat meldt de Christian Post

De gynaecoloog stond erop dat ze geopereerd zou worden. De zangeres besloot echter om te gaan bidden en het nog even af te wachten. "De keus was uiteindelijk aan mij of ik de operatie na of voor de geboorte wilde uitvoeren. Maar de gynaecoloog zat er behoorlijk mee in zijn maag en zei dat opereren onvermijdelijk zou gaan zijn al deed hij dat liever niet tijdens de zwangerschap", zegt de zangers van onder andere 'He knows my name' (beluister het lied onderaan dit bericht, red.).

"Nadat we het hadden doorgebeden kregen we er meer rust over. Ik hoopte dat de cyste gekrompen zou zijn. Mijn man was ervan overtuigd dat hij weg was. Toen we bij de twintig weken controle kwamen wilde ze natuurlijk de cyste checken. Mijn man zei: 'Je kunt zoeken wat je wilt maar je zult niets vinden'. De cyste bleek van 10cm naar 1cm gekrompen te zijn. Het was eigenlijk geen cyste meer!", zegt de zangeres en moeder van vier kinderen blij.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals