Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 september 2019 door Patrick Goede

Vader van 7-jarig meisje met hoofdtrauma: "God trekt mensen naar zich toe door haar verhaal"

De vader van Eva Sherbondy, het 7-jarige meisje dat al een paar weken op de intensive care voor haar leven vecht, zegt dat God mensen aantrekt door Eva's verhaal. "God trekt mensen naar zich toe door Eva's verhaal. Als God geen plan had gehad, dan had hij haar al thuis gehaald", zegt Dugan Sherboundy tegen CBN News

"Nadat ik het telefoontje van de buren had gekregen dat Eva haar hoofd had gestoten en niet reageerde, dacht ik gewoon dat ze even het bewustzijn was verloren. Maar toen ik tegelijkertijd met de ambulance daar aankwam, en ik haar zag, wist ik dat het mis was."

Ze moest onmiddelijk een hersenoperatie ondergaan. Dugan riep de kerk op massaal voor Eva te bidden. Hij ging naast zijn dochtertje zitten en zei: "Talitha kum!", wat betekent "Klein meisje, sta op!". Jezus sprak deze woorden in Markus 5:41-42 tegen het dochtertje van Jaïrus. Zij stond op uit de dood en iedereen was verbijsterd. 

De moeder van Eva is artiest en heeft meer dan 300.000 volgers op Instagram. Regelmatig geeft zij hier een update over de situatie van Eva. Tegelijkertijd getuigd ze van de achtbaan waar ze als gelovig gezin doorheen gaan. "Iemand zei tegen mij: het is net ganzenbord. Je lijkt steeds verder te komen maar soms moet je weer een aantal stappen terug", beschrijft zij de situatie. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.