Vrienden

Nieuws

25 september 2019 door Christians Together

‘Christians Together’ biedt platform om samen vrije tijd door te brengen

Vanaf 1 oktober as. staat de website www.christianstogether.eu online. Het is de plek waar christenen uit Nederland en Vlaanderen online, middels het plaatsen of beantwoorden van een advertentie, zelf activiteiten kunnen organiseren met en voor medechristenen. Ben je alleenstaand of getrouwd en ben je op zoek naar nieuwe sociale contacten? Christianstogether.eu maakt het mogelijk.

Onderzoek
Uit onderzoek (CBS 2016) blijkt dat er onder christenen behoefte is aan contact met medechristenen. Het gaat daarbij niet alleen om het vinden van een liefdesrelatie. Het blijkt soms best lastig om nieuwe, christelijke vriendschappen te vinden. Zo kan het voor alleenstaanden moeilijk zijn om een fietsmaatje te vinden of iemand die mee gaat naar een concert. Maar ook partners hebben soms interesses die ze niet met elkaar delen. Of wat te doen als het ‘lege nest syndroom’ zich aandient?

Initiatiefneemster Corrie Kooi-Hoogendoorn kwam erachter dat online hiervoor nog geen geschikte plek bestond. Ze was zelf op zoek naar gelijkgestemden om op skivakantie te gaan, iets waar haar man totaal niet van houdt. Samen met een vriendin en haar man bedacht zij daarom Christians Together. “Ik hoop dat we over een jaar een landelijk dekkend netwerk van activiteiten hebben, zodat iedere nieuwe bezoeker snel een leuke activiteit kan ondernemen’.

Hoe werkt het?
Nederlandse en Vlaamse christenen kunnen op christianstogether.eu hun interesses delen met anderen.
Sitebezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding advertenties plaatsen
Reageren op de advertenties is gratis
De site komt voort uit sociaal ondernemerschap. Inkomsten worden grotendeels opnieuw geïnvesteerd in het platform

Geen datingsite
Datingsites zijn er genoeg, maar ChristiansTogether richt zich op de doelgroep die graag vriendschappelijke contacten heeft met andere christenen. Iemand vinden die dezelfde interesses heeft als jij en die ook christen is, is nu heel gemakkelijk dankzij dit nieuwe initiatief.

Vanaf 1 oktober kan je je aanmelden op www.christianstogether.eu en meteen alle advertenties bekijken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.