IKEG
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 september 2019 door Stichting IKEG

Jubilerend IKEG gaat op Kerst Impact Tour

Stichting IKEG viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert. Dat trakteren doet de stichting dit keer op een bijzondere manier. De jubilerende stichting trekt namelijk in de maanden oktober en november door het land met de Kerst Impact Tour.

De start van de Kerst Impact Tour zal tijdens het jubileum op zaterdag 12 oktober in Lopikerkapel plaatvinden. Daarna gaat IKEG naar Wemeldinge, Apeldoorn, Breukelen, Eindhoven, Groningen en tenslotte Rotterdam. Het thema is ‘Vier het feest!’

Op deze zeven plaatsen zullen de aanwezigen de mogelijkheid krijgen om te horen welke impact het Kerstevangelie kan hebben op (buitenkerkelijke) kinderen. Verder zal het toerustingsprogramma bestaan uit demonstraties van een Bijbelprogramma en is er een materialenmarkt gericht op de Kerst. De hoop is dat door deze Kerst Impact Tour christenen een nieuw initiatief starten om buitenkerkelijke kinderen het Kerstevangelie te brengen. Zij krijgen op zo’n avond materialen en handvatten aangereikt om dat te doen, evenals kinderwerkers van al bestaande clubs. Zo krijgen nog meer kinderen de mogelijkheid om te horen over de komst van Jezus Christus naar deze aarde.

Stichting IKEG is de Nederlandse tak van CEF (Child Evangelism Fellowship), dat wereldwijd samen met de kerken zich inzet om kinderen met het Evangelie van Jezus Christus te bereiken. CEF/IKEG geeft materialen uit en christenen worden toegerust door middel van cursus- en trainingsavonden. Het Nederlandse kantoor zit in Apeldoorn.

Klik hier voor details (zoals de locaties, data en tijden) van het jubileum en de Kerst Impact Tour.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.