Het Evangelie

Nieuws

17 september 2019 door WEC Nederland

WEC Open Dag “Missie in Motion – bridging gaps"

Op zaterdag 5 oktober a.s. organiseert WEC Nederland haar tweejaarlijkse Open Dag. Met als thema: Missie in Motion. Gods missie gaat door in een veranderende wereld. Wat betekent dit voor WEC als organisatie en voor ons als christenen? We willen graag met de kerken de handen ineenslaan om de onbereikten in Nederland en in de wereld te bereiken met het evangelie. We hopen dat deze dag daartoe bij mag dragen.

We nodigen u graag uit om er op 5 oktober bij te zijn. Het belooft een mooi programma te worden. Iedereen die meer wil leren over het werken met andere culturen zal veel kunnen opsteken. Ook de muziek wordt Internationaal! Jim Mellis is onze hoofdspreker. Hij heeft brede ervaring- kwam als zendeling uit VS naar Nederland en heeft jarenlang gewerkt met Jeugd met een Opdracht, o.a. om de onbereikten in Nederland te bereiken. Hij spreekt uitstekend Nederlands en Arabisch en is docent op Tyndale Bible College.

Kom gerust met het hele gezin, want ook voor kinderen vanaf 4 jaar is er een programma met ‘s middags een heel leuke voorstelling van ‘Vrolijk Theater’. Voor de jongere kinderen is er een crèche.

In de middag zijn er verschillende workshops, namelijk: Intercultureel bruggen slaan met muziek; Bidden voor onze werkers; Uitdagende visie reaching the unreached; God in your City!; Thuisfront: hoe zorg je voor je zendeling; Ouders/familie van zendelingen en WEC en de onbereikten.

U bent van harte welkom op deze Open Dag in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4; 2907 TK Capelle aan den IJssel. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 10.30 uur en eindigt rond 15.30 uur waarna we willen afsluiten met een hapje en een drankje.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, maar in verband met de catering vinden we het fijn als u zich opgeeft! Als u met kinderen komt: Geef even de namen en de leeftijd door bij de aanmelding. OPGEVEN kan tot uiterlijk 28 september 2019, via www.wec-nederland.org, Email: info@wec-nederland.org of telefonisch via 0527 616 521.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals