Jason Upton
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 september 2019 door Events For Christ

Jason Upton komt naar Nederland voor worshiptour

Van 18 t/m 22 oktober komt Jason Upton naar Nederland voor een worshiptour met touravonden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leeuwarden. Jason Upton is wereldwijd een veel beluisterde artiest. Geleid door de Heilige Geest en met humor weet Jason het publiek altijd weer te raken met nieuwe inzichten en wendingen over wie Jezus is en hoe Hij tot ons spreekt. Zijn stijl van aanbiddingsmuziek is het beste te omschrijven als poëtisch en verhalend met diepe Bijbelse waarheden.

Deze tour gaat speciaal worden, omdat Jason niet alleen zal komen maar samen met bevriende worshipleiders, namelijk Ben en Kelly Smith (van Bread and Wine) en Micah Lother. Ben Smith is regelmatig co-writter van Jason Upton, Pat Barret en Graham Kendrick. Ze schreven veel bekende nummers zoals ‘Great is the Lord’, ‘When you are here’, ‘Seek first’ en ‘I am not the same’ en vele andere.

Het thema voor deze tour wordt 'Dreamers'. We geloven dat God over ons droomt, maar ons ook dromen geeft. Soms wordt een droom een roeping. God wil ons altijd bijsturen richting onze bestemming. We geloven dat deze tour mensen zal bevestigen in hun dromen, vervlogen dromen zal herstellen en weer anderen zal roepen om aanmoedigers te zijn. Het worden avonden met intieme worship, persoonlijke verhalen, profetische diepgang en samen zingen. Aanvang om 20:00 uur, maar op zondag om 19:30 uur.

Toegangsprijs:
Voorverkoop t/m 11 oktober € 17,50 (incl. reserveringskosten)
Vanaf 12 oktober € 22,50 (incl. reserveringskosten)

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.