Weider

Nieuws

20 september 2019 door Patrick Goede

Nicole Weider stopte haar succesvolle modellencarrière en produceert nu christelijke films

Voormalige Victoria Secret model Nicole Weider stopte haar succesvolle modellencarrière om de Heere Jezus te volgen en vrouwen te laten inzien wat hun waarde is. Inmiddels produceert ze ook christelijke films, dat meldt de Christian Post.

Zo heeft ze nu de film Catching Faith 2 uitgebracht, waarin ze tevens de bijrol van weddingplanner vervult. Ze helpt daarbij een stel die gaan trouwen en daarbij van alles doormaken. "Ik geloof dat dit land veel meer van dit soort degelijke films met daarin familiewaarden kan gebruiken. Want er zijn zoveel schadelijke films in deze dagen", zegt Weider over haar motieven om de films te maken.

"Ik ben echt geraakt door de kracht van de personages en hoe ze ondanks alle gebeurtenissen op God blijven vertrouwen. Ook vind ik het een erg vermakelijke en inspirerende film die geschikt is voor de hele familie", zegt het voormalig model.

Eerder vertelde Nicole bij de Christian Post al over haar switch van de modellenwereld naar het navolgen van Christus. "Ik voelde echt dat model zijn niet was waar ik voor gemaakt ben. Dat ik nooit goed genoeg was. Alleen maar beoordeeld worden op mijn uiterlijk was niet goed voor mijn eigenwaarde. Ik realiseerde mij dat ik meer wilde in dit leven en ik hervond het geloof dat ik als klein meisje had", zegt ze daarover.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.