Ruben
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

20 september 2019 door Lukas ten Napel

Ruben werd op jonge leeftijd blind: "Ik heb het uitgeschreeuwd naar God"

De 22-jarige Ruben uit Katwijk aan Zee werd op jonge leeftijd blind. Ondanks de vele worstelingen die dat met zich meebrengt, weet hij zijn vertrouwen op God te stellen. Dat vertelt hij in deze korte video van Xpedition Glory.

“Ik zat op de basisschool en was vaak ziek. Ik viel in slaap met hoofdpijn en stond op met hoofdpijn. Op een gegeven moment bleek er een hersentumor te zijn die op de kruising van de oogzenuw heeft gedrukt. Hierdoor werd ik blind.”

“Ik heb het echt wel uitgeschreeuwd naar God. Ik ben ontzettend boos geweest. Nu kan ik er gelukkig over praten zonder boos te worden. Het heeft wel een tijd gekost om het te verwerken.”

“In het ziekenhuis en werd ik erg ziek. Alle toeters en bellen gingen rinkelen zogezegd. Op een gegeven moment lag ik te stralen in dat bed; ik hoorde zingen: “De duivel is overwonnen en Ik ben gestorven aan het kruis voor jouw ziekte”. Op dat moment zei ik ook: “Nu ben ik weer beter”.”

“Toen ik uit het ziekenhuis kwam, heb ik besloten om me te laten dopen.”

“Soms ben je het wel eens zat en denk je: Waarom duurt het zo lang? Maar gelukkig weet ik altijd weer de kracht te vinden om door te gaan, te hopen op een wonder en op Hem te vertrouwen.”

Bekijk onderstaande video en klik hier voor meer getuigenissen op de website van Xpedition Glory:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen