Daten

Dagelijks leven

12 september 2019 door Opzoeknaarjou.nl

Hoe maak ik een goed profiel voor een datingsite?

Wanneer je op zoek bent naar een relatie en een profiel hebt aangemaakt bij een datingsite is dit een mooi begin. Je bent echter niet de enige die zich ingeschreven, dus is het belangrijk dat jouw profiel eruit springt. Hoe doe je dat? We geven een aantal tips:

Opzoeknaarjou.nl al sinds 2005 de leukste christelijke datingsite om nieuwe christenen te leren kennen! Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Ben je nog geen lid van Opzoeknaarjou.nl? Meld je direct aan maak gebruik van je gratis lidmaatschap zolang je wilt!

1. Zorg voor een of meerdere leuke profielfoto’s
Een goede profielfoto is van groot belangrijk. Je hebt maar een paar seconden om een goede en leuke eerste indruk op iemand te maken. Daarom een paar tips voor een goede profielfoto:

· Kijk niet te serieus
· Kies een recente foto
· Een foto met een leuke lach doet wonderen.
· Kies niet voor een pasfoto, maar een spontane foto. Het is niet erg als je niet in de camera kijkt, maar wissel dit wel af met foto’s waarbij dit wel het geval is.

2. Besteed aandacht aan je profieltekst
Een goede profieltekst is positief opgesteld (geloof in jezelf!) maar geeft wel eerlijk beeld. Wanneer je je anders voorstelt dan de werkelijkheid komt dit later altijd uit en zorgt dit aan beide kanten voor een teleurstelling. Blijf dus in alle opzichten dicht bij jezelf, maar schrijf wel een tekst waarbij de ander een goed beeld van je krijgt.

3. Geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent
Als laatste is het belangrijk om duidelijk aan te geven waar je naar op zoek bent. Sommige leden geven in het profiel aan dat ze op zoek zijn naar een leuke vriendschap, terwijl ze eigenlijk graag een relatie willen. Wees hier in het profiel duidelijk over, dat voorkomt dat een leuke match voor jou voortijdig afhaakt.

Meer weten? Bezoek hier de site van Opzoeknaarjou.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!