George Mnisi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

10 september 2019 door Lukas ten Napel

Video: Zuid-Afrikaanse predikant die binnenkort Nederland bezoekt, vertelt over zijn gemeente

Volgende week bezoekt predikant en zendeling George Mnisi, samen met z'n vrouw Portia en hun drie zonen, Nederland. In deze video kunnen we alvast kennis maken met de Zuid-Afrikaanse predikant.

“Eind 2009 kreeg ik een beroep als zendeling na een jarenlange theologiestudie. Ik werk in Nellmapius in een gemeente waar tachtig mensen bij zijn aangesloten. Er horen veel alleenstaande moeders bij onze kerk; veel vrouwen zijn gescheiden. Er zijn maar vijf vaders in onze gemeente. Onze gemeente groeit niet in sterk in aantal, maar geestelijk gezien zie je wel echt het verschil in de loop der jaren.”

“Het is een vrij arme regio waarin we wonen. Er spelen veel sociale issues. Ondanks dat willen het Evangelie verder brengen, door te evangeliseren in een nieuwe uitbreidingswijk. We moedigen onze leden aan om langs de deuren te gaan en een nieuwe Bijbelstudiegroep te starten. Zo proberen we ook andere mensen in onze omgeving te bereiken."

George preekt zondag 15 september in Baflo, in De Poort Winsum en Leens op 22 september en in Kantens op 29 september.

Bekijk de video waar de predikant verder vertelt over onder andere het verlangen naar een zelfstandig bestaan van de kerk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.