Kidsrun

Nieuws

09 september 2019 door Vrouwen lopen voor Vrouwen

Tweede 'Ren voor haar leven!' Kidsrun in Dordrecht

Op zaterdag 5 oktober vindt de jaarlijkse sportieve uitdaging in Dordrecht weer plaats: het Vrouwen lopen voor Vrouwen hardloopevent. Voor de tweede keer wordt de Ladiesrun afgesloten met een Kidsrun. Kinderen komen in beweging om geld in te zamelen voor hulp aan moeders die samen met hun kind worden opgevangen bij De Hoop.

Onder de naam ‘Ren voor haar leven!’ kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar zoveel mogelijk rondjes rennen op Dorp De Hoop. Elk rondje is zo’n 200 meter. Na afloop staat er voor de kinderen wat te drinken en een broodje knakworst klaar. Iedereen gaat naar huis met een mooie medaille.

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
De opbrengst van de Kidsrun gaat naar hulp en opvang van kwetsbare moeders die samen mét hun kind worden opgevangen bij De Hoop. De Hoop vangt - onder andere in Dordrecht - vrouwen op die, door verslaving of psychische problemen, thuis zijn vastgelopen. Bij De Hoop kunnen zij onder deskundige begeleiding bouwen aan hun herstel. Indien de situatie het toelaat kunnen moeders hun kinderen mee laten opvangen. Deze opvang is uniek in Nederland en wordt betaald uit giften.

De locatie van de Kidsrun op 6 oktober is Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Deelname kost € 5,-. Aanmelden voor de kidsrun kan individueel of in teamverband via de website: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Inschrijven is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!