Make Some Noise Kids

Nieuws

06 september 2019 door Make Some Noise Kids

Christelijke kidsgroep Make Some Noise Kids maakt lied voor Week Tegen Pesten

Dat christelijke kindermuziek super modern kan zijn bewijst Make Some Noise Kids (MSNK). De kindergroep heeft vandaag het nieuwe lied "Together" gelanceerd en wordt tevens gekoppeld aan de landelijke Week Tegen Pesten. Deze campagneweek wordt georganiseerd door Stichting School en veiligheid i.s.m. EO en NPO Zapp.

Het lied "Together" zal in de week van 23 t/m 27 september op veel basisscholen centraal staan. Tijdens deze campagneweek maken veel basisscholen een vuist tegen pesten en zullen met het lied "Together" aan de slag gaan. Het lied maakt een statement tegen pesten. Together zal daarnaast ook te horen en zien zijn tijdens de jubileum uitzending van de Anti-Pestclub op NPO Zapp.

Voor dit lied is MSNK een samenwerking aangegaan met rapgroep "De rechtstaat". Een perfecte match waarbij 2 groepen met een christelijke identiteit een lied maken wat op tal van christelijke en seculiere basisscholen te horen en te zien zal zijn. 

Videoclip en dansinstructie
Naast het lied is er ook een videoclip en dansinstructie-video opgenomen. Zo kunnen alle klassen de danspasjes uit de videoclip aanleren en performen op het schoolplein. 

Komend najaar verschijnt tevens het nieuwste album van MSNK waarop het nummer te vinden zal zijn.

Bekijk de video hieronder.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!