Amsterdam

Nieuws

05 september 2019 door Patrick Simons

We Are Here kraakt gebouw van migrantenkerk in Amsterdam

Ze trekken inmiddels alweer jaren krakend door Amsterdam heen en de gemeenteraad lijkt het oogluikend toe te staan. Het krakerscollectief 'We Are Here' is een doorn in het oog van veel Amsterdammers. Inmiddels hebben ze ook een migrantenkerk gekraakt.

De krakersgroep staat bekend om hun brutaliteit. Zo lekte er deze week nog een filmpje uit waarin ze zonder pardon een man zijn eigen pand uitzetten. Ze trekken van pand naar pand en worden niet of nauwelijks tegengewerkt door de gemeente. Op dit moment hebben ze een leegstaande supermarkt aan het Lekmondsplein in Amsterdam-Zuidoost betrokken. Dat is echter precies de plaats waar de Ghanese migrantenkerk Replib diensten wil gaan organiseren.

Er was sowieso al veel te doen rondom de locatie van de migrantenkerk. De gemeente gaf in mei een vergunning om het gebouw te betrekken, maar omwonenden verzetten zich behoorlijk tegen dit voornemen. Door de komst van We Are Here wordt er een nieuw hoofdstuk aan het verhaal toegevoegd.

Reacties

H
Van de huidige overheid hoeven we het niet te verwachten. Zij zeggen zich rot te schrikken dat er zoveel daklozen zijn terwijl ze weten dat er woningnood is en zelf de grenzen openzetten. Hoe hypocriet kun je zijn! En dan nota bene Geert Wilders voor de rechter slepen! De vraag is : willen we meer of minder illegalen ?
Ach ja, het ultra linkse Amsterdamse college gaat natuurlijk niet in eigen vlees snijden.

Wanneer "We are here" een ander profiel/ideologie had gehad was er allang ingegrepen.

Selectievisme ten top!
Voor de maatschappelijke ordening waarin dit fenomeen kan bestaan, is de term 'anarcho-tirannie' bedacht. Hierin gedoogt de overheid elk wangedrag van de minderheidsgroepen (anarchie) en tegelijkertijd onderdrukt ze elk protest door de dominante meerderheid (tirannie). Christenen hebben de pech dat de overheid hen onder de dominante meerderheid rekent, zodat ik verwacht de deze illegalen hun gang kunnen blijven gaan, juist omdat het ten koste van Christenen gaat. Anarcho-tirannie is een vast onderdeel van overheersende politiekcorrectheid.
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!