Ondernemersevent Barneveld

Dagelijks leven

05 september 2019 door 3xM

Ondernemers, is er ruimte voor talent?

‘Sta je met je bedrijf geplant aan water, zoals psalm 1 zegt?’ Een prikkelende vraag van Friso Berghuis van het zelfstandige adviesbureau BRICC. Hij is een van de ondernemers op het ondernemersevent van 3xM op donderdag 19 september in Barneveld. En… hij is er wéér bij!

3xM brengt via tv, internet en social media het evangelie in moeilijk bereikbare landen.

Je laten inspireren en netwerken op een ondernemersevent is niet origineel. Maar 3xM laat ondernemers op deze avond over grenzen kijken. Niet alleen letterlijk door je mee te nemen naar de projecten van 3xM in de diverse landen. Maar ook over grenzen, die je wellicht zelf hebt gecreëerd en die je misschien beperken in je bedrijfsvoering. Daarom is het thema: ‘Ruimte voor talent’. Welk talent heb je als ondernemer van God gekregen? Zie jij ook het talent van de ander, van je werknemer of je team? En zet je die ook in?

Humor en inspiratie
Coach Jaap Boersma en theatermaker Willem Gunneman dagen je op deze avond uit om naar talenten bij jezelf en anderen op zoek te gaan. Friso Berghuis heeft er zin in: "Ik was er de vorige keer bij en opnieuw verheug ik me op een inspirerende avond. Het 3xM ondernemersevent biedt een programma, waar ondernemers iets aan hebben. De toonzetting is prettig en humoristisch, waarbij je ook de diepte ingaat, wat ik als verrijkend ervaar."

Bloei en vrucht
Friso legt verder uit: "De sfeer op het ondernemersevent van 3xM is open. Ondernemers die elkaar vaak niet kennen, gaan toch met elkaar in gesprek alsof ze elkaar al jaren kennen. Ze voelen zich op hun gemak en dat geeft vertrouwen. We herkennen elkaar ook in ons verlangen om een stap verder te komen met ons bedrijf. Hoe dat moet, ligt niet altijd voor de hand. Maar volgens mij kom je een heel eind als je bereid bent om tijd en geld te steken in dingen die eeuwigheidswaarde hebben, bijvoorbeeld door te investeren in projecten van 3xM. Ben je daarnaast bereid om jezelf en je bedrijf te toetsen aan psalm 1? Dat brengt vrucht en bloei. Het is cruciaal om winst te maken, maar net zo belangrijk om het beste uit jezelf en je team te halen."

Social media
Ton van der Tang, algemeen directeur van Fortune Coffee, is net als Friso enthousiast over 3xM. "We hebben 3xM hard nodig. We worden in onze wereld overladen met beeld en geluid. Wat is het dan mooi als daar het evangelie doorheen klinkt!" 3xM laat via televisie, internet en social media het evangelie klinken in moeilijk bereikbare landen, waaronder Bangladesh, Afghanistan, Pakistan, West-Afrika en Centraal-Azië. Met diverse programma’s bereikt 3xM miljoenen mensen met de boodschap van hoop, liefde en bevrijding door Jezus Christus.

Bewust christelijk ondernemen
Fortune Coffee steunt 3xM onder andere met donaties. "Dat past bij ons beleid om bewust christelijk te ondernemen. De ondernemersavonden van 3xM inspireren daartoe en laten ons deel uit maken van de zendingsopdracht van Jezus." Koffiedrinken heeft als mooie eigenschap dat het meestal verbindt. Ton haakt daarop in: "3xM verbindt ons met anderen in de wereld om het evangelie te kunnen delen. Men verbindt christenen onderling én ons als ondernemers."

Lees hier meer over het werk van 3xM!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!