pastor zingt

Nieuws

04 september 2019 door Patrick Goede

Voorganger zingt indrukwekkend lied nadat zijn dochter (10) omkomt bij auto-ongeluk: "Ik zal God blijven prijzen"

Een voorganger uit Alabama verloor afgelopen vrijdag zijn dochtertje na een noodlottig ongeval. Toch weerhield dat Eugene Leonard Jr. er niet van om tijdens de zondagdienst een lied tot eer en glorie van God voor te dragen. "We zijn ervan overtuigd dat elk detail van ons leven wordt verweven in Gods perfecte plan om het goede in onze levens te brengen (Romeinen 8:28). Omdat wij zijn geliefden zijn, geroepen om zijn ontworpen doel te vervullen", deelde Leonard op zijn Facebook

"Mijn menselijkheid wil boos zijn op God en Hem ter discussie stellen. Begrijp ik het? Nee!!! Doet het zeer??? Alsof ik door een hel ga! En toch, God heeft mij toegestaan een engel te lenen voor tien jaar. Ik heb 10 jaar mogen doorbrengen met deze prachtige, intelligente, energieke en God liefhebbende prinses. God gaf ons zelfs het voorrecht om haar Ramiah Elizabeth Leonard te noemen. Hij gaf mij het voorrecht dat sommige mensen in een heel leven niet ontvangen. Als ik niet twijfel aan God wanneer Hij mij zegent dan moet ik niet het lef hebben om aan Hem te twijfelen wanneer Hij iemand wegneemt die altijd al aan Hem toebehoorde", zegt pastor Leonard nederig in een andere post. 

"Ik probeer niet geestelijk te zijn maar ik wil iemand helpen die door zo'n zelfde soort verlies heengaat. Ik kan God niet alleen maar zegenen als Hij mij zegent. De overgang van mijn dochter van dit leven naar het volgende was niet alleen maar een vloek, voor haar was het een zegen. Daarom zal ik God altijd blijven zegenen en zijn lofprijs zal continu in mijn mond verblijven", gaat de pastor stoutmoedig verder.

"Ik geloof dat de Heer alles onder controle heeft. Ik ben niet sterk omdat ik sterk ben, maar ik ben sterk omdat ik zwak ben geworden. De Bijbel zegt dat als we zwak zijn, Hij sterk is. Dus als je je afvraagt hoe ik mij hier doorheen sleep dan is het omdat God sterk is in mij", zei Eugene Leonard tegen zijn gemeente. Om vervolgens het nummer 'Ik zal niet klagen' ten gehore te brengen. "Ik heb goede dagen gekend maar ook slechte, slapeloze nachten. Als ik erover nadenk winnen de goede dagen het van de slechte en klaag ik niet", zong de pastor. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!