Nieuws

02 september 2019 door Patrick Goede

Honkballer na verliezen vrouw en kind in familiedrama: "Dank U God dat ik het mooiste gezin van de wereld mocht hebben, ik ben ongelofelijk gezegend"

Na een verschrikkelijk familiedrama heeft Blake Bivens, een professioneel honkballer in de minor league in Amerika, voor het eerst weer van zich laten horen. Blake verloor zijn vrouw, zoon en schoonmoeder toen ze alledrie werden neergeschoten door zijn zwager. "Mijn leven zoals ik dat kende is compleet verwoest. De pijn die mijn familie en ik nu moeten doormaken is ondragelijk en is niet in woorden te vatten", zegt de honkballer over zijn verdriet op Facebook. 

"Ik schud en sta te trillen op mijn benen als ik aan een leven zonder hen denk. Emily, mijn schatje, je bent de beste moeder en vrouw die de wereld ooit gezien heeft. Je hebt mij tot de man gemaakt die ik vandaag ben en je hebt mij met al mijn onvolmaaktheden lief gehad. Je baarde onze prachtige zoon en maakt onze familie compleet. Jouw liefde en goedheid veranderde ontelbaar veel levens waaronder die van mij", zegt Blake over zijn vrouw.

"Mijn lieve kleine jongen, dada houdt zoveel van jou! Ik kan niet ademen zonder jou hier. Ik besefte eindelijk wat liefde was toen je geboren werd en ik zou alles voor je gedaan hebben. Je hebt mijn leven voorgoed veranderd, je bent mijn reden 'waarom'. Ik verlang ernaar jullie te zien in de hemel. Ik ben zo blij dat je nu bij alle grootmoeders bent. Ze zullen dol op je zijn. De aarde verdiende jullie niet, jullie waren te mooi om te bevatten", zegt Bivens.

"We laten de duivel niet winnen! Dank U God dat U mij de meest prachtige familie van de wereld hebt gegeven. Ik ben ongelofelijk gezegend. Ik ben getroost door alle berichten en goede wensen. Ik heb geen idee wat er nu komt, maar ik weet dat God een plan heeft. Ook als ik het niet zie", zegt Biven tot besluit. Onze gedachten en gebeden gaan naar hem en zijn familie uit. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!