Marianne

Mooi

02 september 2019 door Lukas ten Napel

Marianne besefte niet dat God tot haar wilde spreken: "Ik kreeg steeds het oude adres van mijn oma"

Luisteren we naar God als Hij tegen ons spreekt? Marianne besefte lange tijd niet dat God iets tegen haar wilde zeggen, totdat het ‘irritant vaak’ terugkwam. Ze vertelt erover in deze video van Xpedition Glory.

“We staan hier in het park achter de woning waar mijn oma altijd heeft gewoond. In een bepaalde periode van mijn leven begon God tot me te spreken. Dat had ik niet door; dat is altijd heel interessant. Ik kreeg steeds het adres van mijn oma, die inmiddels al jaren bij de Heere is. Dat ging dan weer weg en kwam weer eens terug. Dat begon ik op een gegeven moment irritant te vinden.”

Voor mijn werk moest ik in Driebergen zijn en bij het opstaan kwam weer het adres. Ik zei tegen God: “Als ik in Utrecht ben geweest, ga ik wel door en dan zie ik wel.” Zo heb ik aangebeld. Er stond een dame en ik zei: “Hoi, mijn oma heeft hier altijd gewoond en ik heb het idee dat ik hier moet zijn"."

“Zo raakten we aan de praat en ze heeft heel veel dingen gedeeld met iemand die ze helemaal niet kende. Ik mocht voor haar bidden en ik heb ook dingen met haar gedeeld. We hebben daarna altijd contact gehouden. Er groeide een vriendschap. Het was een enorme stap in mijn geloof en met God.”

Bekijk het filmpje voor het hele verhaal van Marianne.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!