Justin Bieber

Nieuws

19 augustus 2019 door Patrick Goede

Justin Bieber: "God laat mij door een moeilijk seizoen gaan"

Justin Bieber gaat door een moeilijke periode maar blijft van God getuigen. "Ik zong gisteren in de kerk. God laat mij door een moeilijk seizoen gaan. Op Jezus vertrouwen tijdens de zwaarste momenten is absoluut het moeilijkste. Maar Hij is getrouw om te volbrengen wat Hij begonnen is", laat de zanger op zijn Instagram weten. 

In de clip die bij de Instagrampost te zien is horen we Justin een aanbiddingslied zingen van Marvin Sapp. Hij bemoedigt zijn volgers verder met de woorden: "Er staat in de Bijbel dat je het als vreugde moet zien wanneer je door moeilijke tijden heengaat. Dit klinkt gek omdat je juist dan vaak zo ellendig voelt. Maar als we juist dan dankbaar blijven en God aanbidden werkt Hij extra krachtig door ons heen. Door welke pijn je ook heengaat blijf jezelf vertellen dat het niet eeuwig duurt!"

Verder bedankt Bieber zijn vrouw voor de support door de moeilijke tijden heen. Zij reageert dat ze "trots is op wie hij is". Daarnaast reageren andere prominenten als voorganger Brian Houston, spreker Richard Wilkerson, Patrick Schwarzenegger (zoon van) en zanger Sean Kingston positief op zijn getuigenis.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!