Amazon credit Shutterstock

Nieuws

02 september 2019 door Geerten van Breugel

Christelijke auteurs hekelen verkoopbeleid Amazon na toelaten en afwijzen titels

Christelijke auteurs Anne Paulk en Joe Dallas hekelen het verkoopbeleid van het Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon. De schrijvers, die ervoor uitkomen homo te zijn, zagen hun boeken worden verwijderd van het platform, in tegenstelling tot boeken met expliciet seksuele inhoud, schrijft de Christian Post.

Amazon noemde als reden voor het niet meer aanbieden van boeken van Paulk en Dallas dat het ''in overtreding is met de inhoud van het platform.'' Paulk schreef het boek 'Restoring Sexual Identity: Hope for Women Who Struggle with Same-Sex Attraction' en zegt in een verklaring dat ze niet verrast is dat haar boek van het platform verwijderd is. ''Maar het is letterlijk crimineel wat de site nog steeds aanbiedt.''

Paulk doelt daarmee op het academische werk 'Pedophilia and Adult-Child Sex: A Philosophical Analysis', dat door Stephen Kershnar is geschreven. Ook 'Daddy, this is so...Wrong: A Big Collection of Taboo Short Stories', wordt nog steeds verkocht op het platform. In de boeken worden pedofiele voorkeuren beschreven danwel verdedigd.

De boeken van Paulk en Dallas werden volgens de Christian Post verwijderd van het platform nadat activist Rojo Alan een petitie is gestart.

Beeld: Shutterstock.com

Reacties

Censuur door 'big tech' (Google, Facebook, Amazon en Instagram) is een groot probleem in de USA. Het is te hopen dat de regering Trump iets bedenkt om die politiekcorrecte betweters een toontje lager te laten zingen.
A
Kees het is meer dan politieke correctheid er is een geestelijke strijd gaande ook in Nederland en ook hier heeft een dergelijke groep grote invloed. Bepaalde conclusies m.b.t. de oorzaak van een andere geaardheid welke niet hun zaak niet dient worden gedwarsboomd en boeken met een andere visie op deze zaak worden niet gepubliceerd.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!