Kroonbede

Nieuws

02 september 2019 door Lukas ten Napel

Theoloog des Vaderlands Stefan Paas en Tweede Kamerlid Chris van Dam spreken bij Kroonbede 2019

Tijdens de Kroonbede 2019 op 10 september om 20.00 uur zal Stefan Paas, Theoloog des Vaderlands, spreken rondom het thema ‘Bidden om vrijheid’. Daarnaast zal Chris van Dam, Tweede Kamerlid namens het CDA, vertellen wat geloof voor hemzelf als mens en politicus betekent.

De Kroonbede is een initiatief van Haagse kerken en bidt ruim vijftien jaar rondom Prinsjesdag voor politiek Den Haag. David van Keulen, voorzitter van het organiserend comité: “We geloven dat gebed Nederland kan veranderen en waar kan je dan beter beginnen dan bij de politiek? Dit jaar, waarin we 75 jaar Vrijheid in Nederland gaan vieren, willen we in de Kroonbede stil staan bij de Vrijheid die we
door God mogen ervaren.”

René de Reuver, scriba van de Protestantse Kerk in Nederland, Bettelies Westerbeekm kerkpionier en buurtpastor in Moerwijk, Den Haag en Elroy George pastor van The Good News Church, zullen tijdens de dienst het gebed leiden. Naast het bidden is er zang van het jubilerende Gospel Boulevard en zal op het orgel Aarnoud de Groen spelen.

Van harte welkom deze dienst bij te wonen op 10 september om 20.00 uur in de Waalse Kerk, Noordeinde 25, Den Haag-Centrum, op steenworp afstand van het Binnenhof.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.