Chesron

Mooi

02 september 2019 door Inspire Records

Dit is de kersverse single van gospelzanger Chesron

Mogelijk heb je de debuutsingle 'LEEF!' van rasmuzikant en gospelzanger Chesron al voorbij hebt horen komen op de radio of op Spotify de afgelopen zomer. De single weet steeds meer publiek te bereiken en heeft Nederland kennis laten maken met de sound van worshipmuziek die Chesron wil brengen.

En stilzitten doet hij dan ook niet. Op 1 september verschijnt er alweer een gloednieuwe single, dit keer met een iets ander karakter dan zijn voorganger: een kwetsbaar en toegankelijk aanbiddingslied: 'Bron'. Voor de vervolgsingle heeft Chesron de hulp ingeroepen van bevriende worshipartiest Reyer, wiens liederen de afgelopen jaren al veelvuldig worden gezongen in de Nederlandse kerken. De twee werken al langere tijd samen bij diverse muzikale projecten en besloten vorig jaar samen de handen ineen te slaan en schreven 'Bron'.

Chesron laat weten: "Het is supervet dat ik met dit nummer kan samenwerken met Reyer, die toch wel een groot muzikaal voorbeeld is voor mij. Ik zing al lang mee met zijn nummers en bewonder wat hij doet in worship Nederland, dus om dit nummer met hem te hebben geschreven en ook nog eens samen op te nemen vind ik echt bijzonder.”

"Het mooie van Chesron is dat hij echt een hart heeft voor aanbidding, maar dit weet te combineren met een frisse en moderne muziekstijl, zoals ik het nog niet heb gehoord in Gospel Nederland." laat Reyer weten. Gepaard met een stijlvolle en indrukwekkende videoclip, laat Chesron ons nog meer zien wat hij in huis heeft en waar wij als luisteraars de komende tijd nog zeker meer van gaan horen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!