vervolging india

Nieuws

29 augustus 2019 door Geerten van Breugel

Christenmeisje (12) mishandeld door radicale hindoes en uit huis gezet vanwege haar geloof in Jezus

De 12-jarige Saree uit India vertelde onlangs bij Open Doors USA waarom ze door haar familie uit huis gezet is en waarom ze gepest werd op school. De reden? Ze wilde haar geloof niet opgeven. ”Van jongs af aan was ik doof en ik werd daarom gepest. Maar mijn gelovige tante nam me mee naar de kerk.”

Haar tante vertelde haar dat het bezoeken van hindoe-tempels haar niet zou genezen. ”Ze zijn gelovigen van de ware God, vertelde ze”, zegt Saree. ”Toen ik met haar mee ging naar de kerk werd ik naar voren geroepen en werd er voor mij gebeden. Ik kwam echt in de aanwezigheid van God. Mijn tante vertelde mij over Jezus.” Toen ze weer terug was bij haar familie, vertelde Sarees moeder haar dat ze niet meer naar de kerk mocht gaan. ”Dan horen we niet meer bij de gemeenschap, zei ze. Toch ging ik door. Elke keer dat ik naar de kerk ging, werd ik geslagen door mijn broer en vader. Drie maanden geleden waren ze er klaar mee en zetten ze me buiten de deur en zeiden: ”Je bent onze dochter niet meer.”

Op dit moment leeft ze bij haar tante en kan ze niet naar school of naar haar familie. ”En toch vind ik bemoediging in Gods Woord. Hij is onze genezer en zal ons niet in de steek laten.”


Christenvervolging
- Het christendom wordt vernietigd en het Westen kijkt toe en zwijgt
- Ook christenen uit Nederland horen bij de vervolgde kerk
- Waarom het goed is om als christen vervolgd te worden
- Hemeltergende stilte na aanslagen: benoem de daders en geef slachtoffers een gezicht
- Dominee Henk-Jan Prosman komt in actie en heeft een boodschap voor de media: "Stop met zelfcensuur en politieke correctheid"
Meer over Christenvervolging »

Reacties

Weer een TOP getuigenis nu van een TOP zusje!

En het mooie is dat wij allen delen in de eer van de Heere voor haar.
B
Jammer dat mensen Open Doors altijd op hun blauwe ogen geloven. Ik was zelf ooit lid van OD, maar toen ik via google de ware verhalen opzocht bleek het net anders te liggen dan Open Doors claimde. De schuld lag altijd bij de andere religie, nooit bij christenen. Gewone hindoes die opkwamen voor hun kinderen (die lastig gevallen werden door opdringerige zendelingen) werden steevast extremisten genoemd. Echt, wil je waarheid kennen houdt je dan verre van zendelingenbladen als Open Doors.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.