Stichting Generatio

Nieuws

28 augustus 2019 door Stichting Generatio

Samenwerkende organisaties houden JongeGezinnenDag

Op zaterdag 5 oktober 2019 houden Stichting Generatio, Stichting Maak ze sterk, de Levend Evangelie Gemeente, Opwekking-Timotheüs en JerehSalem Kids een dag voor ouders en hun kinderen in de leeftijd van nul tot acht jaar. Het thema luidt ‘Hand in hand - Bouwen aan je gezin’. De dag wordt gehouden in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug.

Na een aantal succesvolle edities in eerdere jaren, namen Stichting Maak ze sterk en Stichting Generatio het initiatief om deze dag opnieuw te organiseren in samenwerking met de eerdergenoemde organisaties. “Tijdens onze spreekbeurten en cursussen valt het ons telkens weer op dat jonge ouders behoefte hebben aan informatie aangaande de (geloofs)opvoeding van hun kinderen die praktisch is en direct toepasbaar binnen het gezin”, aldus Rob Hondsmerk, oprichter en directeur van Stichting Generatio. “Aan deze behoefte willen we tegemoetkomen tijdens de JongeGezinnenDag.”

Hondsmerk is samen met Wietske Noordzij van Stichting Maak ze sterk hoofdspreker op deze dag die tevens een aantal leuke workshops en een kinderprogramma kent onder leiding van JerehSalem Kids. “We organiseren deze dag heel bewust voor ouders en kinderen samen. Daarmee vergroten we de mogelijkheden om later thuis over dingen door te spreken en ze in de praktijk te brengen”, aldus Noordzij.

Meer informatie over deze dag en de organisaties die verantwoordelijk zijn voor deze dag, is te vinden op www.generatio.nu en www.maakzesterk.nl. Aanmelding is noodzakelijk. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!