Socal Harvest

Mooi

27 augustus 2019 door Geerten van Breugel

Evenement SoCal Harvest brengt 100.000 christenen op de been; duizenden getuigen van geloof

Het evenement SoCal Harvest in de Verenigde Staten heeft 100.000 mensen op de been gebracht. In het driedaagse evenement dat in het Angel Stadium in Anaheim gehouden werd getuigden 8670 christenen van hun geloof, schrijft CBN. Voorganger Greg Laurie van de Harvest Christian Fellowship schrijft op zijn Twitterpagina dat het een geweldige ervaring was om met meer dan 100.000 christenen bij elkaar te zijn.

De laatste dag van het evenement bracht 38,000 mensen naar het stadion, waar ze God aanbaden, baden en hun geloof beleden. Verschillende artiesten traden op bij het evenement, waaronder Phil Wickham, Jeremy Camp, Chris Tomlin, For King & Country en Passion.

Gedurende de driedaagse had voorganger het met name over de hoge aantallen zelfmoord, verslaving en eenzaamheid in de Verenigde Staten, ook in de jongere generaties. "Leven met Jezus is eindeloze hoop, leven zonder Jezus betekent een hopeloos einde. Ik heb hoop voor de millenials, generatie z en de baby boomers", zei hij. Het kerkteam van Harvest is van plan meer dergelijke evenementen te organiseren en wil een miljoen mensen bereiken met het evangelie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!